Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου Αρχαιολογικού Μουσείου Ελευσίνας & Εργασίες στο πλαίσιο της αποκατάστασης των αποθηκών επιγραφών και λίθινων Αρχαιολογικού Μουσείου Ελευσίνας

2ο μέρος της δράσης «Σχεδιάζοντας την επανέκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου Ελευσίνας. Οι δράσεις του Τμήματος Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης». Συμμετοχή της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Συντήρησης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021.

Πρόδρομες εργασίες για την επανέκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου Ελευσίνας

1ο μέρος της δράσης «Σχεδιάζοντας την επανέκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου Ελευσίνας. Οι δράσεις του Τμήματος Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης». Συμμετοχή της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Συντήρησης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021.

Ψηφιακή φράση (δύο βίντεο) με τίτλο «ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ - ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ»

Συμμετοχή της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Συντήρησης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, την Κυριακή 10 Οκτωβρίου

RSS

Theme picker

image


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής είναι Περιφερειακή Υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2024 by Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής
Back To Top