2η ΠΡΟΒΟΛΗ VIDEOS ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΣΤΑ.ΣΥ.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής με τη ΣΤΑ.ΣΥ. που εγκαινιάσθηκε το Μάρτιο του 2023 με στόχο την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων και μνημείων εντός της χωρικής της αρμοδιότητας, η δράση προβολής videos διάρκειας ενός λεπτού στις 120 οθόνες που είναι εγκατεστημένες στις αποβάθρες του δικτύου της ΣΤΑ.ΣΥ., καθώς και στις οθόνες των συρμών του τραμ και του μετρό, συνεχίζεται με την προβολή της δεύτερης ενότητας videos για τέσσερα από τα πλέον σημαντικά μνημεία της Δυτικής Αττικής.Το κοινό θα γνωρίσει το Φρούριο Ελευθερών, τους Ι. Ναούς Μεταμορφώσεως Σωτήρος και Παμμεγίστων Ταξιαρχών στα Βίλλια και την Ι. Μονή Οσίου Μελετίου Κιθαιρώνος.

Προκήρυξη Πρόσληψης Επιστημονικού Προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για τις ανάγκες του Υποέργου 5 με κωδικό MIS 5001264

«Αρχαιολογικές εργασίες για τη κατασκευή ιδιωτικών συνδέσεων αποχέτευσης» που υλοποιείται με τη μέθοδο της αρχαιολογικής αυτεπιστασίας από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής στο πλαίσιο της Πράξης «Κατασκευή δικτύου ακαθάρτων της πόλης των Μεγάρων – Έργα Β’ Φάσης»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ 4 «ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΡΕΜΑΤΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ (ΚΑΝΑΠΙΤΣΑ) Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟ Χ.Θ. 0+000 (ΕΚΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΚΗΦΙΣΟ) ΕΩΣ Χ.Θ. 12+000» ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΡΕΜΑΤΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ (ΚΑΝΑΠΙΤΣΑ) Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟ Χ.Θ. 0+000 (ΕΚΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΚΗΦΙΣΟ) ΕΩΣ Χ.Θ. 12+000» ΜΕ MIS 5035554.

Λειτουργία του Ιερού της Αφροδίτης Δαφνίου (Αφαία)

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής σας ενημερώνει ότι από το Σάββατο, 1.4.2023 άνοιξε για πρώτη φορά στο κοινό, ο αρχαιολογικός χώρος του Ιερού της Αφροδίτης Δαφνίου (Αφαία). Ο χώρος λειτουργεί με το εξής ωράριο: Δευτέρα έως Κυριακή: 8:30-15:30 Τρίτη: κλειστός Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Η προσέλευση των επισκεπτών επιτρέπεται έως και δεκαπέντε (15΄) λεπτά πριν τη λήξη του ωραρίου.

RSS

Theme picker

image


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής είναι Περιφερειακή Υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2024 by Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής
Back To Top